قالب وردپرس درنا توس
خانه / شیمی / گزارش کاراموزی در کارخانه همبرگر رشته صنایع غذایی/ فرآورده هاي گوشتي مام

گزارش کاراموزی در کارخانه همبرگر رشته صنایع غذایی/ فرآورده هاي گوشتي مام

گزارش کاراموزی در کارخانه همبرگر رشته صنایع غذایی/ فرآورده هاي گوشتي مام

کاراموزی فراورده های گوشتی مام اگر دوره کارورزی خود را در رشته صنایع غذایی  و شیمی و سایر رشته های وابسته در کارخانه همبرگر و فراورده های گوشتی گذرانده اید میتوانید از این گزارش بهره ببرید  فایل کامل و در 104 صفحه میباشد فرمت ورد فهرست مطالب  مقدمه : 3 فلوچارت توليد. 9 گوشت.. 9 لاشه منجمد. 9 گيوتين.. 9 استخوان گيري و حذف قسمتهاي زائد. 9 كارتني منجمد. 9 چرخ گوشت زير صفر. 9 چرخ گوشت (قطر 13mm ) 9 دستگاه مخلوط و چرخ كن قطر (2/5 mm) 9 ساير مواد اوليه. 9 سردخانه زير صفر. 9 بسته بندي.. 9 دستگاه همبرگر زن.. 9 كاغذ مومي.. 9 ديفراست.. 9 تكنولوژي توليد همبرگر. 10 مواد اوليه. 10 تركيب شيميايي همبرگر. 15 همبرگر كم چربي.. 18 فرمولاسيون همبرگر كم چربي.. 19 روش توليد همبرگر كم چربي.. 19 كباب لقمه. 20 فرمولاسيون كباب لقمه. 20 تجهيزات و ماشين آلات مورد استفاده درصنايع گوشت.. 21 تعريف همبرگر : 29 رده بندي برگرها 29 انتخاب گوشت.. 29 تركيب شيميايي گوشت.. 31 ظرفيت نگهداري آب.. 34 مرغ. 37 35. 37 48. 3 …

درباره ی علی صدوقی

مطلب پیشنهادی

مقاله در مورد ارتش

مقاله در مورد ارتش   فرمت: پی دی اف تعداد صفحات:74     ارتش به …